top of page

Locatie

Omgeving

Lede, een fusiegemeente met ongeveer 19000 inwoners is door zijn centrale ligging in Oost-Vlaanderen en gemakkelijke verbindingen naar alle Vlaamse centrumsteden.

Aalst, met zijn beroemde Carnaval en verkeersvrije (winkel)-centrum is makkelijk bereikbaar met de fiets of met het openbaar vervoer, en slechts een paar kilometer verwijderd van onze gastenkamers.

Dendermonde, gekend om zijn Ros Beiaard en begijnhof of monumentaal gerechtshof, bereikt u via een prachtige fietstocht langs de oevers van de Dender na een halfuurtje fietsen.

Verbindingen

Trein

Lede ligt aan de centrale as Brussel - Aalst - Gent - Oostende en heeft om het halfuur een verbinding in beide richtingen. Gastenverblijf Mirabella ligt op een kwartiertje wandelen van het station van Lede. Alle inlichtingen kunt u vinden op www.nmbs.be

 


Buslijnen in Lede: www.delijn.be
Lijn 58 Wetteren - Lede - Aalst
Lijn 59 Wetteren - Oordegem - Lede - Aalst
Lijn 94 Gent - Melle - Oordegem Impe Aalst
Lijn 96 Gent - Melle - Oordegem - Aalst
Lijn 98 Aalst - Erpe Vijfhuizen - Lede - Uitbergen

Auto

Het centrum van Lede ligt op 5 minuten van de op-/afrit van de E40 , langs dewelke u op 35 minuten naar Brussel , 20 minuten naar Gent, 40 minuten naar Antwerpen (aansluiting naar E17) en 60 minuten naar de kust kunt rijden.

Fiets

gelegen vlakbij knooppunt 19 van het fietsnetwerk Scheldeland, dat in verbinding staat met het gehele fietsnetwerk Vlaanderen.

bottom of page